Als sporter kom je continu nieuwe uitdagingen tegen. Trainingen staan in het teken van leren, groeien en jezelf blijven ontwikkelen en verbeteren. Wedstrijden zijn de momenten dat je al het geleerde kan laten zien en dat je het uiterste van jezelf vraagt om jouw beste prestatie naar boven te halen. Als sportpsycholoog begeleid ik je naar de beste versie van jezelf en een grotere mentale belastbaarheid.

Ik zie veel sporters die kampen met hun mentale gesteldheid. Op trainingen lijkt alles te lukken, maar in de wedstrijd wordt de spanning teveel en komt het er niet uit. Je kan ineens vergeten wat je moet doen of raakt totaal afgeleid door je eigen gedachten of juist door de omgeving. Maar niet alleen sporters die dit soort belemmeringen ervaren komen bij mij. Mentale training helpt iedere sporter op ieder niveau om zijn/haar sport optimaal en met veel plezier te beoefenen.

Tijdens een begeleidingstraject zal de hulpvraag van de sporter centraal staan. We starten met een kennismaking en intakegesprek. Hierin gaan we opzoek naar de mentale aspecten waar jij op wilt inzetten om jouw prestatie naar een hoger niveau te brengen. We stellen doelen die beogen wat jij wilt bereiken met onze samenwerking. Ik stel een op maat gemaakt actieplan op waarmee we aan de slag gaan. Tijdens de trainingen leer je mentale vaardigheden die jou als sporter en als mens mentaal weerbaarder zullen maken. Je bent beter opgewassen tegen de uitdagingen die jouw sport en het leven met zich meebrengen.

Wil jij ook aan de slag? Neem dan contact met me op en we plannen meteen een kennismaking in.