Muriël Romijn MSc
Sportpsycholoog VSPN®
Bewegingswetenschapper
Jungian Type Index geaccrediteerd
Acceptance and Commitment Therapy

In 2013 heb ik de Master-opleiding Human Movement Sciences afgerond met mijn afstudeeronderzoek naar talentontwikkeling en -herkenning binnen het Athletic Skills Model. Daarna kon ik met mijn grote passie aan de slag; Sportpsychologie. Ik heb de Postacademische Opleiding tot Praktijk Sportpsycholoog aan de Vrije Universiteit in Amsterdam afgerond. Tijdens mijn opleiding heb ik vele sporters begeleid en veel ervaring opgedaan. Ik heb me verdiept in verschillende sporten en disciplines, om mezelf zo breed mogelijk te ontwikkelen.

Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik mijn opgedane kennis breder wil inzetten dan alleen op het sportveld. Ik heb daarom de vertaalslag gemaakt naar de prestaties die geleverd worden op de werkvloer of tijdens de studie en organiseer workshops en trainingen voor professionals en studenten. Omgaan met stress en werkdruk van deadlines, communicatie, doelgericht en gefocust bezig zijn met taken en werkzaamheden zijn enkele onderwerpen die ik veel behandel.

Ik coach zowel op individueel niveau als in groepsverband. Mijn werkwijze omschrijf ik als holistisch want ik geloof in een onlosmakelijke verbinding tussen ons lichaam en de geest. Als zelfstandig ondernemer ben ik in veel verschillende situaties en omgevingen met mensen bezig die ik begeleid om het beste in zichzelf naar boven te halen.  Een optimale prestatie neerzetten in jouw sport, in jouw beroep of in jouw rol in het dagelijks leven is het uitgangspunt voor alle begeleidingstrajecten die ik doe.