Een nieuw jaar, 2020! Dit is het moment waarop ik, met mijn achtergrond als sportpsycholoog en Nobco® coach, jou graag wil meenemen in de volgende stap in je leven! De naam van het coachingsprogramma is niet toevallig gekozen. Growtivation is een samenvoeging van growth en motivation en dat is precies waar dit programma om draait. Wat gaan we doen?
– We werken in een kleine, intieme groep van 4 tot 8 deelneemsters aan onze mindset en persoonlijke ontwikkeling.
– We leren beter omgaan met stress, druk en spanning.
– We leren onze talenten en kwaliteiten kennen, zodat we het beste uit onszelf halen.
– We leren liever voor onszelf te zijn, hoe ons perfectionisme vóór ons kan werken en laten ons niet langer tegen houden door het strenge en kritische stemmetje in ons hoofd.
– We gaan actief aan de slag met het stellen van doelen en een bijpassend actieplan zodat je jouw doelen dit jaar écht gaat behalen.

De kosten voor Growtivation deelname aan Growtivation zijn €349,- per persoon, maar als jij je vóór 20 januari inschrijft krijg je €50,- korting en betaal je maar €299,-. Hiermee is Growtivation voordeliger dan de 1-op-1 coaching die ik als Mindset coach aanbied. Toch krijg je ook bij Growtivation voldoende persoonlijke aandacht in een veilige omgeving waarin iedereen zichzelf mag zijn. We leren van elkaar, we helpen elkaar en we groeien met elkaar. Het programma bestaat uit:
– 3 gezamenlijke sessie van 2 tot 2,5 uur waarin we bovenstaande onderwerpen doornemen. De gezamenlijke sessies vinden plaats op zaterdag 1 februari, 15 februari en 29 februari 2020 om 14:30 uur bij FemmeGym, locatie de Garage.
– Een samenvatting van wat er in de sessie behandeld is waarmee je thuis actief aan de slag kan gaan om nog meer resultaten te boeken.
– 1 individuele sessie van 1 tot 1,5 uur waarin jij het absolute middelpunt bent. We kijken samen naar hoe je het programma hebt doorlopen, of je nog vragen/opmerkingen hebt en stellen we samen een actieplan op zodat je ook na het programma door kan gaan met jouw ontwikkeling. De individuele sessie plannen we samen en kan op beide locaties van FemmeGym plaatsvinden.

Mocht je meer willen weten of vragen hebben over Growtivation neem dan vrijblijvend contact met me op! Inschrijven voor Growtivation kan via het onderstaande formulier of door een mail te sturen naar info@bestof-you.nl.

LET OP: Mijn mail kan in jouw SPAM-box terecht komen. Check dit dus voor de zekerheid!