Op deze pagina lees je de ervaringen van hen die je voorgingen in de coaching bij BestOfYou.

Handballer (18) – Op advies van mijn trainer en coach ben ik bij Muriël terecht gekomen. Mijn probleem zat in het niet meer gemotiveerd zijn tijdens wedstrijden en ook niet meer om te trainen. Ik was het plezier van het spelletje eigenlijk kwijt. Muriël gaf me bij de eerste ontmoeting al meteen een duidelijk beeld van wat er aan de hand was en kwam met een helder plan van wat er gebeuren moest. De duidelijke manier van werken en ook de persoonlijke interesse van Muriël is één van de verschillende redenen waar ik BestOfYou zeker zou aanraden. Achteraf kan ik zeggen dat ik mijn coach, trainer en zeker Muriël super dankbaar ben. Ik heb veel geleerd over mezelf en heb het plezier in het spelletje helemaal terug gevonden!

Marius Nolte, M. A. P. Fitness Atleet (30) – Door de hulp in te schakelen van BestOfYou een grote mentale stap kunnen maken als sporter en hierdoor het maximale uit mijn fysiek kunnen halen. Lang gedacht dat mijn tak van sport een fysieke sport is maar mede door BestOfYou in gaan zien dat het juist op orde hebben van het mentale aspect qua training, planning en het proces naar de doelstelling het allerbelangrijkste is voor succes. Door de gedegen kennis van Muriël en haar fijne manier van werken ervaren hoe je dit proces goed kan doorlopen en heb ik ook voor de toekomst de juiste tools meegekregen om nog meer sportief succes op te zoeken!


Danseres (20) – Muriël heeft ons dansteam de afgelopen 4 maanden gevolgd als sportpsycholoog. Ze heeft bij onze lessen meegekeken, heeft voor ons een teamprofiel gemaakt en ze heeft ons 2 workshops gegeven. Tijdens de eerste workshop hebben we geleerd over hoe we op een goede manier elkaar feedback kunnen geven. Binnen het team verliep dit nog niet zo goed en konden we daar wel wat hulp in gebruiken. Tijdens de workshop hebben wij wat handvatten toegereikt gekregen die ontzettend leerzaam en nuttig waren. We merken nu ook dat het geven van feedback makkelijker en soepeler verloopt.Tijdens de tweede workshop hebben we geleerd hoe we onze eigen kwaliteiten optimaal kunnen benutten binnen het team. Hierdoor zijn we ons meer bewust geworden van onze eigen, maar ook van elkaars kwaliteiten.Deze twee workshops hebben ons als team meer bewust en sterker gemaakt. Dus hier hebben wij ontzettend veel aan gehad.
Verder was Muriël een hele fijne workshop leider. Ze is heel helder in wat de bedoeling is en wat ze ermee wilt bereiken, en tegelijkertijd geeft ze ons heel veel de ruimte om alles te zeggen wat we denken en voelen. Er heerste een fijne en veilige sfeer tijdens de workshops en dat heeft ervoor gezorgd dat we er optimaal gebruik van hebben kunnen maken en hebben kunnen groeien als team.

Danseres (21) – Ik heb twee zeer motiverende workshops gehad van Muriël over hoe je je persoonlijke kwaliteiten het best in kan zetten binnen een (sport)team en hoe je op de juiste manier feedback geeft aan andere teamgenoten. Doordat we tijdens de workshops hebben geleerd hoe we onze individuele kwaliteiten effectiever in kunnen zetten binnen het team, zijn we als team gegroeid. De informatie die ik tijdens de workshops heb gekregen gebruik ik niet alleen tijdens sporten in teamverband, maar kan ik ook gebruiken in alle andere vormen van teamsamenwerking.