Je denkt er vast vaak over na. Je zou wel wat veranderingen willen aanbrengen in jouw dagelijkse levensstijl. Je wilt sommige dingen anders doen, gezonder leven, actiever zijn, meer energie hebben en beter voor jezelf zorgen. Hoe kun je die veranderingen toepassen en, misschien nog wel moeilijker, hoe zorg je ervoor dat je ze vasthoudt en niet terugvalt in die oude gewoontes?

Bij BestOfYou worden mensen gecoacht die behoefte hebben aan een extra steuntje in de rug als het aankomt op hoe we naar onszelf kijken en hoe we met onszelf omgaan. Iedereen verdient het om zijn/haar talenten te kennen en om deze zo optimaal te kunnen benutten. Iedereen verdient het om zijn/haar doelen te kunnen bereiken en daarmee kan iedereen de beste versie van zichzelf voor zichzelf zijn.

De coaching die BestOfYou aanbiedt is gericht op jou als persoon en ieder traject is maatwerk. De coaching wordt speciaal ingericht op jou en op de domeinen van jouw leven waar jij graag aan zou willen werken. Er wordt kritisch gekeken naar de doelen die je voor jezelf hebt gesteld en hoe deze nog mooier en uitdagender gemaakt kunnen worden. Ook wordt er gekeken naar de obstakels die er ongetwijfeld op jouw pad te vinden zijn en hoe jij hier in de toekomst beter en effectiever mee om kan gaan!

Onderwerpen die aan bod kunnen komen lopen uiteen van motivatie tot omgaan met druk, stress en angst. In de snelle wereld om ons heen wordt veel van ons verwacht. Je werkt, je hebt sociale verplichtingen met vrienden en vriendinnen, je studeert, je voedt kinderen op, je zorgt voor andere familieleden, je moet ook nog sporten en op de hoogte zijn van alles wat er in de wereld gebeurt. De spanning die het leven met zich meebrengt is onvermijdelijk, maar als jij hier beter mee om kan gaan zal het je niet meer in de weg staan!

Daarnaast biedt BestOfYou ook het coachingsprogramma Growtivation aan. Growtivation is een programma dat wordt gegeven in een kleine, intieme groep waarbij we leren van elkaar, elkaar helpen en met elkaar groeien. Klik hier voor meer informatie over Growtivation!

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat BestOfYou voor jou kan betekenen of heb je nog verdere vragen, bijvoorbeeld over de werkwijze? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op met BestOfYou om de mogelijkheden te bespreken!

Sinds 2019 is BestOfYou aangesloten bij NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroepscoaches.